VÅRE TJENESTER

Karten Skog- og Anlegg tilbyr omfattende tjenester innen anlegg, vedlikehold og skog både for privatpersoner og bedrifter. Vår ekspertise spenner over et bredt spekter av oppgaver, inkludert anleggsprosjekter, terrengutforming og skogsarbeid. Vi er forpliktet til å levere kvalitetsarbeid, skreddersydd etter våre kunders unike behov. Med vår lange erfaring og dedikerte team, er vi klare til å håndtere alle prosjekter, store eller små.

TREFELLING

Med vår dedikasjon til trefelling, legger vi vekt på grundig og profesjonell utførelse fra start til slutt. Vi håndterer både enkeltstående trær og skog for privat og bedriftskunder. Hvis trærne er i nærheten av boliger eller annen infrastruktur, kan vi benytte teknikker som seksjonsfelling for å garantere trygg og effektiv fjerning. Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre en effektiv og trygg trefelling og er fullt forsikret for å dekke eventuelle utforutsette hendelser.

BESKJÆRING

Vi tilbyr beskjæringstjenester for trær og busker gjennom hele året, med vekt på vinterhalvåret og tidlig vår for å sikre optimal trestruktur. Beskjæring bidrar til sunn vekst, forhindrer sykdom og skadespredning blant trærne. Vårt mål er å sikre at trærne forblir sterke, sunne og vakre, samtidig som vi skapet et trygt og trivelig utemiljø på din eiendom.

STUBBEFRESING

Når et tre blir felt, vil det ofte etterlate en stubbe og rotsystem som kan være utfordrende å fjerne – spesielt når det er mange store stubber som skal håndteres. Våre erfarne fagfolk står klare til å sikre en effektiv utførelse av oppgaven ved bruk av riktig utstyr som passer dine behov. Spar tid og kostnader, og la våre eksperter ta seg av utfordringen.

TOMTERYDDING

Enten du planlegger nybygg, ønsker å fjerne overvekst eller trenger å renovere et uteområde, er vi her for å gjøre jobben. Vi tilbyr gratis befaringer og skreddersyr løsninger etter ditt prosjekt. Vi vurderer hvilke trær som bør felles, beskjæres eller flyttes, og hjelper deg med å få tomten klarert raskt og effektiv, med minimal påvirkning på miljøet rundt.

FLISHUGGING

Flishugging er en smart og enkel måte å håndtere trevirket på. Etter trefelling eller beskjæring, vil man ofte sitte igjen med store mengder grener og trevirke. Med våre maskiner kan vi effektivt omdanne trevirket til treflis, som kan gjenbrukes på flere måter. Treflis er ideelt som organisk dekkbart for å kontrollere ugress, bevare fuktighet i jorden og regulere temperaturen i blomsterbed og hageanlegg. Det fungerer også utmerket som dekke til stier og gangveier, og kan brukes som en bærekraftig oppvarmingskilde.

VEIRYDDING

Med lang erfaring innen veirydding, er vi eksperter når det gjelder å sikre veiers trafikksikkerhet og optimal oversikt på kommunale veier og avsidesliggende skogsveier. Vi er fast bestemte på å bidra til trygge og velpleide veier, og vårt dedikerte team besitter både kunnskap og nødvendig utstyr for å utføre oppgavene på en sikker og rask måte.

UTLEIE AV UTSTYR

Vår utstyrsleie gir deg tilgang til pålitelige verktøy og maskiner. Vi har alt du trenger for å utføre veirydding, trefelling eller andre skogsprosjekter selv. Vi står klare for å veilede og bistå deg med riktig utstyr og teknikker for å sikre en trygg utførelse av oppgavene dine. Enten du er profesjonell entreprenør eller en ivrig hageentusiast, har vi utstyret du trenger for å få jobben gjort.

SEND FORESPØRSEL

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Send oss en forespørsel, så vil vi være i kontakt med deg innen kort tid.